Sztárok

Takarékos karácsonyt szeretne a királynő

A gazdasági helyzetre való tekintettel II. Erzsébet nagyon fontosnak tartja, hogy a királyi család tagjai takarékoskodjanak, és ezzel a népnek is példát mutassanak.

Az uralkodó odáig ment el, hogy megszabta még azt a felső összeget is, amiért egymásnak ajándékot vehetnek a családtagok. Ez kb. 16 ezer forintnak megfelelő összegű font, ami nem túl nagy keret, ezért mindenkinek össze kell szednie a fantáziáját. A csomagolásnál is oda kell figyelniük, mert a papírok újrahasznosításra kerülnek majd. A királynő mindig is híres volt spórolásáról és takarékos életmódjáról, de most bekeményített.

De a dolog kétoldalú, hiszen az udvar is tisztában van vele, hogy az alattvalók sem néznék jó szemmel a céltalan pazarlást, költekezést. Sőt II. Erzsébet az unokáinak is megmondta, hogy mihez tartsák magukat. A hercegeknek lehetőleg szerény körülmények között kell megoldaniuk a téli pihenésüket, ami valószínűleg nem lesz egyszerű, hiszen Vilmos és Harry is egyaránt nagyon szeretnek luxuskörülmények között síelni. Ráadásul ez az az időszak, amelyet mindketten kedvesükkel tölthetnek, és valószínűleg nem nagyon fogják megnézni, hogy mire is költenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top