Sztárok

Brad Pitt nem elég lepukkant

Brad Pittnek nem tetszett a forgatókönyv, ezért menet közben kiszállt a forgatásból. A rendező szerint amúgy sem volt elég lompos és csapzott a szerephez.

Brad Pitt nem elég lepukkantMenet közben gondolta meg magát Brad Pitt, és kiszállt A dolgok állása című filmből. A rendező, Kevin McDonald titkon reménykedett benne, hogy a színész így dönt, mert amúgy is túl jóképű volt ahhoz, hogy megformálja a kisebbségi komplexussal küzdő riportert. A férfi a szerep szerint nem tud becsajozni, és még egy csomó baja van.

– Most képzeljük el Brad Pittet egy olyan karakter bőrében, akinek nincs nője! Ez, ugye, lehetetlen. Ezért volt tökéletes választás Russell Crowe, ő sokkal csapzottabb, lomposabb tud lenni, róla elhiszi mindenki, hogy romokban a magánélete, és titokban iszik – mondta a rendező.

A dolgok állása egy angol minisorozat nyomán készült. A film arról szól, hogy megölik egy politikus szeretőjét, és a rendőrség meg egy csapat oknyomozó riporter megpróbálja kideríteni, ki a gyilkos.

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top