Sztárok

Csúnyán káromkodott Gregor Berni

Békülésnek indult, de elfojtott káromkodás lett a vége egy tévéfelvételnek.

Csúnyán káromkodott Gregor Berni

Csúnyán káromkodott Gregor Berni
 

Berni hibátlan alakját imádják a netezők

Két hét telt el azóta, hogy Bagi Iván és Nacsa Olivér az Esti Showderben „parodizálta” Gregor Bernadettet. Egy ágyjelenetet adtak elő, amelyben Bernadett ostorral kényszeríti együttlétre kedvesét. Bernadették érthetően nehezen viselték a jelentet. Még esetleges pereskedésről is szó volt. Ám a napokban mégis egy asztalhoz ültek a a két humoristával.
Az újabb adás csöppet sem volt vidám beszélgetés.

„Milyen lesz köztetek a kapcsolat a jövőben?” – tette fel a kérdést Hajdú Baginak, aki úgy gondolta, most már megengedhet magának egy poént, és nevetve így válaszolt: – Hát, mély barátságok nem születnek. Gregor Bernadettnél láthatóan nem ült a poén. – Ez hülye, b***d meg – sziszegte fogai között a színésznő a Bors szerint.

Nem Gregor az egyetlen sztár, akinek olykor kicsúszik a száján egy káromkodás. Rubint Réka például egy híressé vált, a Szigeten készült videón engedte el magát, míg egyszer Szellő István is elfejtette, hogy még veszik és a káromkodás kicsúszott a száján. A külföldi sztárok közül Madonna, Pink és Christina Aguilera híresek mocskos szájukról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top