nlc.hu
Sztárok
Lajcsi felesége felemészti magát!

Lajcsi felesége felemészti magát!

Mindenki abban hisz, amiben akar. Galambos Lajos és felesége például táltos segítségét kérték. Kiderült, az asszony aurája halvány, ami állítólag azt jelenti, a nő felemészti magát.

Lajcsi felesége felemészti magát!

 Még több sztárhír, itt!

Újabb különös sztárhóbort ütötte fel a fejét. Még egyesek, például Vágó István kineveti és elutasítja a táltos mestereket, addig Galambos Lajos vakon hisz benne. Ő tudja…
A zenész mostanság saját szellemiségét kívánja fejleszteni, s ebből családját sem szívesen hagyná ki. Nemrégiben kiderült, hogy felesége mindenről lemond a családért. Hogy ezt a zenész meglássa, egy táltos kellett. Lajcsi ezért azt szeretné, ha gyermekei anyja többet kényeztetné magát. „Valóban gyenge volt a feleségem aurája, ami azt jelent, hogy alig van energiája. Ő minket, a családját szolgálja és ez nem jó. Szeretném, ha több időt fordítana magára. Többször járna el kikapcsolódni, ha nem mi lennénk az elsők, mert nekünk ő a legfontosabb. Nem akarom, hogy feleméssze magát.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top