nlc.hu
Sztárok
Vádat emeltek Damu Roland ellen

Vádat emeltek Damu Roland ellen

Szerdán vádat emelt az ügyészség Damu Roland sorozatszínész ellen erőszakos közösülés miatt.

Vádat emeltek Damu Roland ellen

Schwarzenegger gyerekei így reagáltak apjuk hűtlenségére

A vádirat lényege szerint a vádlott 2008. év szeptemberétől 2010. év októberéig – kisebb-nagyobb megszakításokkal – élettársi közösségben élt P. Tímea sértettel. Viszonyuk során rendszeresen alakult ki köztük tettlegességig fajuló konfliktus. A vádlott és a sértett 2009 nyarán egy szállodai szobában vitatkozni, majd veszekedni kezdett, és a szóváltást követően a vádlott ököllel arcul ütötte a sértettet, aminek következményeként a nő bal szeme belső szemzuga és az alatta lévő terület bevérzett.
Tavaly novemberben Damu korábbi viszonyuk helyreállításának reményében XIII. kerületi lakásában találkozott a sértettel, azonban vitatkozni kezdtek egymással, majd az elfajult vita során a vádlott folyamatosan ütlegelte és rugdosta volt élettársát. A sértett megpróbált ugyan ellenállni, de a vádlott – továbbra is bántalmazva a sértettet – közösült vele. A sértett a lakásból nem tudott elmenekülni, mert a férfi az ajtót kulcsra zárta, és az eseményeket követően csak hosszas könyörgésre engedte el volt élettársát a lakásból. A bántalmazás következtében a sértett az arcán, a nyakán, a jobb felkarján, a bal bokáján, a jobb térdhajlatán, hátán szenvedett el zúzódásos, bevérzéses sérüléseket – írta az ügyészség. A kerületi ügyészség a bűncselekmények elkövetése miatt börtönbüntetés kiszabását indítványozta Damu Rolanddal szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top