Sztárok

Stohl miatt megfenyegették Alföldit

Egyesek nem nézik jó szemmel, hogy a Nemzeti Színház igazgatója visszafogadta a börtönviselt színészt. A direktor levélben és telefonon egyaránt fenyegetéseket kap Stohl András miatt – írja a Bors.

Stohl miatt megfenyegették AlfölditÉletveszélyesen megfenyegették Alföldi Róbertet, amiért újra színpadra engedi a börtönből szabadult Stohl Andrást, még ha biztos állást nem is adhat neki. A szakmailag indokolt lépés többeknél kiverte a biztosítékot, s emiatt ismét támadások kereszttüzébe került a Nemzeti Színház igazgatója. A bulvárlap úgy értesült, hogy levelekben és telefonon is életveszélyesen fenyegetik a direktort, ami nemcsak őt zaklatta fel, hanem az egész társulatot nyugtalanítja. Sőt Stohl Andrást is – aki április 4-én az Úri muri című darabban tér vissza a színpadra – aggasztja, hogy a barátját miatta támadják. A bulvárlap szerint Alföldit bizonyos körök egyébként is gyakran támadják, így elképzelhető, hogy egy újabb akciójukról van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top