Sztárok

Kiderült, lesz-e esküvő Liptaiéknál

Úgy tűnik, csak légből kapott pletyka a külföldi házasságkötés terve. A Megasztár háziasszonya hivatalos ceremónia nélkül is boldog és kiegyensúlyozott szakmabeli párjával – írja a Bors.

Ezért nem lesz esküvő LiptaiéknálA napokban szárnyra keltek a hírek, hogy Liptai Claudia és kedvese, Péter külföldön, titokban akarnak összeházasodni. A műsorvezetőnő egyik ismerőse azonban mindezt cáfolta, mondván, Claudiáék papír nélkül is szeretik egymást. „Claudia valóban nagyon boldog Péterrel, de ez nem jelenti azt, hogy rohannak az anyakönyvvezető elé. Pláne külföldre!” – jelentette ki a bulvárlapnak. Mint mondja, ez a kapcsolat több mint szerelem, a műsorvezetőnő élete végre a harmóniáról és a kiegyensúlyozottságról szól. Erre volt ugyanis szüksége a szerelem és a szenvedély mellett. „Sokat változott ő is, fontos számára az állandóság. Ehhez pedig nem kell hivatalos ceremónia, és ebben is teljes az egyetértés közte és Péter között. Magyarul szó sincs házassági szándékról” – hangsúlyozta a Bors informátora, aki szerint Claudia azért nem reagált az esküvőt firtató kérdésekre, mert még cáfolni sem hajlandó ezt a szárnyra kelt hírt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top