nlc.hu
Sztárok
Jennifer Aniston kitűzte az esküvő időpontját

Jennifer Aniston kitűzte az esküvő időpontját

Valentin-napon, 2013. február 14-én mondja ki az igent vőlegényének Jennifer Aniston – írja az amerikai OK! magazin.

Jennifer Aniston kitűzte az esküvő időpontjátMindketten nagyon idegesek az esküvő miatt. Sokat rágódtak, de úgy döntöttek, hogy a Valentin-nap lesz a tökéletes időpont az esküvőre” – mondta egy névtelen forrás az OK! magazinnak. Az informátor úgy tudja, Jennifer még azelőtt szeretne hozzámenni Justinhoz, hogy a férfi elkezdené új filmjének forgatását. „Jen nem akar nagy felhajtást, egy régi barátja kaliforniai bortokán mondja majd ki az igent. Nem utazik Görögországba, ahogyan arról korábban a lapok cikkeztek… Már elkezdték a birtok és a ház átalakítását. Azt szeretnék, hogy teljesen biztonságos legyen, egy fotós se tudjon belesni az esküvőre. Ne legyenek helikopterek…” – folytatta a színésznő ismerőse.

Bár még a meghívókat nem küldték ki, és Aniston nem szeretné, ha sokan lennének az esküvőn, azért néhány név már kiszivárgott. „Természetesen ott lesznek Justin szülei és Jennifer édesapja. Ezenkívül a meghívottak között van Courteney Cox, Laura Dern, Chelsea Handler, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Ben Stiller, Tom Hanks, Ellen DeGeneres és Justin legjobb barátja, Terry Richardson fényképész” – olvasható a lapban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top