Sztárok

Ő csavarta az ujja köré Gesztesit

Életében először az egész nyarat a gyermekeivel töltötte a színész, aki egyre-másra azt veszi észre, hogy kislánya, Panka milyen mesterien manipulálja - írja a Blikk.

Neki képtelen nemet mondani GesztesiÉlete egyik legjobb nyarán van túl Gesztesi Károly. A Mikroszkóp Színpadtól kirúgott színész az utóbbi pár hónapot játszóházakban, kalandparkokban és kirándulásokkal töltötte gyermekei legnagyobb örömére. „Több mint húsz éve nem tudtam elmenni nyaralni úgy, hogy valami ne foglalt volna le még a vakáció alatt” – árulta el. A 48 éves színész a nyáron megtanította a Liptai Claudiával közös kislányát tengózni és teniszezni, sőt Panka még a wakeboardot is kipróbálta. A jelenleg szingliéletet élő színész ugyanakkor azt vette észre, hogy a 6 éves kislánya már most félelmetesen fejlett női ravaszsággal képes őt manipulálni. „Ő az a hölgy az életemben, aki bármikor az ujja köré tud csavarni. (…) Én pedig szinte soha nem tudok neki nemet mondani” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top