Sztárok

Hien teljesen megtört

Hien egyedül lépte át a nagykorúság küszöbét. Inni már ihat, amit ki is használ, de a pasikra ránézni sem bír Caramell óta. Őszinte vallomás.

Hien nagykorú lett, így nagyjából azt csinál, amit akar. „Elég szélsőséges vagyok, az ártatlan, tiszta, aranyos oldalam mellett elég szabad szelleműnek tartom magam. Amennyire spirituális vagyok, annyira szeretem a földi örömöket” – írja a Bors. A lapnak Hien azt is elárulta, hogy leginkább a borokat és a koktélokat kedveli. „Már 18 éves vagyok, így szerencsére ihatok. Nagyon szeretek bulizni, az a jó bennem, hogy akkor is meg tudok őrülni, amikor nincs bennem egy csepp alkohol sem – mesélte Hien, aki pasizás téren nem tudja így elengedni magát. – Az erkölcsi határ nálam szűk. Ebben olyan vagyok, mint egy ázsiai lány, alapvetően csak azzal járok, aki komoly a számomra, futó kalandokba nem szoktam belemenni. Nem randizom most senkivel, ez a szakítás elvette a kedvem az ismerkedéstől egy időre” – vallotta be végül, hogy még egyáltalán nincs túl Caramelen.

 

Hien teljesen megtört

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top