Sztárok

Le akarták járatni Radics Gigit?

A szakértők is alaptalannak találták a plágiumvádat. A dal egyik szerzője szerint elképzelhető, hogy egyik vetélytársa akarta tönkretenni Radics Gigit – írja a Bors.

Mint megírtuk, alaptalannak találták a lopás vádját, ezért nem zárják ki Radics Gigit az eurovíziós válogatóból. A fiatal énekesnő dalának egyik szerzője rosszindulatú vetélytársat gyanít a támadás mögött. „Ilyen hasonlósággal minden dal több ezer dallal hozható szinkronba. Valószínűleg egy rosszindulatú versenytársnak szúrta nagyon a szemét Gigi jelenléte az eurovíziós dalversenyen, mert Radics Gigi valóban egy világszínvonalú előadó, akinek boldogan készítenek dalokat a tengerentúlon, még a legnagyobb zenei producerek is. Kérem, vigyázzanak rá!” – reagált a történtekre az Amerikában élő magyar komponista, Kelemen Huba. Radics Gigit ugyan elszomorította a kínos ügy és az alaptalan vádak, de immár lezártnak tekinti, és csupán A Dal következő fordulójára koncentrál.

Le akarták járatni Radics Gigit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top