Sztárok

Ettől ilyen bombázó Gregor Berni teste

Van, hogy ő is felszed pár kilót, akkor azonnal változtat életén. Volt már, hogy lekövérezték, de azt mondja, ezért nem haragszik, mert csak arra ösztönözték, hogy karcsú legyen.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Gregor Bernadett arról beszélt az Aktívnak, hogy vannak „zabálós” időszakai, amikor mindent eszik, és ilyenkor fel is csúsznak a kilók. „Ilyenkor gyűlölök tükörbe nézni, utálom, hogy nem jönnek fel rám a ruhák, és végtelenül rosszul érzem magamat a bőrömben. Ekkor jön az a pont, amikor úgy döntök, hogy életmódot változtatok. Egészségesebben táplálkozom és sokat sportolok” – mondta Gregor, aki hozzátette: nem látja bajnak, hogy hajszolja a karcsúságot.

„Vannak nők, akik felháborodnak, hogy a fehérneműinket csontkollekciók reklámozzák. Nekem tetszenek, szerintem a karcsúság szép. De ez csakis az én véleményem” folytatta a színésznő, aki sokszor megkapta a főiskolán, hogy kövér és fogynia kell. „Pedig szerintem 2-3 kiló plusz lehetett rajtam… Talán egy férfi kolléga és egy régi szerelmem is mondta azt, hogy felszedtem néhány kilót. De nem bánom, hogy negatív kritikát kaptam, hiszen arra ösztönzött, hogy odafigyeljek magamra.”

Ettől ilyen bombázó Gregor Berni teste

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top