Sztárok

Már alig áll a lábán Détár Enikő

Egy hétvégi rendezvényt vezetett férjével Détár Enikő.

Rékasi Károllyal egy hétvégi rendezvényen vezetett műsort Détár Enikő, aki rettentő rosszul nézett ki, alig állt a lábán – írja a Blikk. A színésznő így nyilatkozott állapotáról: „Három héttel ezelőtt elkaptam valamilyen vírust, de folyamatosan dolgoztam. Valószínűleg mostanra gyengültem le annyira, hogy elfogyjon az erőm. Hányingerem volt, szédültem, azért kaptam egy injekciót.”

Détár Enikő azt is elárulta, hogy hetente többször jár konditerembe, épp szálkásít, ez az oka túlzott vékonyságának. „Direkt szálkásítok, hetente háromszor járok konditerembe, ízlések és pofonok, de ha öt kilóval több lennék, akkor az lenne a baj” – mondta. Férje, Rékasi Károly jól érzi magát, személyi edzővel dolgozik és egészségesen táplálkozik. „Január óta járok hetente háromszor konditerembe, egy személyi edzővel dolgozom… s amióta betartom az előírt étrendet, azóta sokkal jobb kondícióban vagyok. Egy állapotfelmérés szerint fizikálisan 35 éves férfinak felelek meg” – mondta a színész, akinek abból viszont elege van, hogy folyamatosan magánéletével foglalkoznak.

Détár Enikő és Rékasi Károly házassága képekben, itt: 

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top