Sztárok

Krasznai Tünde: “A barátaim voltak a pszichológusaim”

Bár Krasznai Tünde nem büszke a felnőttfilmes múltjára, esze ágában sincs letagadni. Mint mondja: úgy érzi, hogy az X-Faktornak köszönhetően nemcsak a sikerhez, de egyúttal a változáshoz vezető útra is sikerült rálépnie.

Átalakulási folyamat

Szőkésbarna haj; szépen kifestett ajkak; konszolidált drapp színű ruha és fekete harisnya. Alig lehet ráismerni Krasznai Tündére az X-Faktor Lurdy Ház-beli próbáján, leginkább egy törékeny porcelánbabának néz ki. Nem telik bele egy másodperc, s már bele is kezd a mesélésbe. „A Mentorok Házában kezdődött el bennem valamiféle megtisztulás. Abban a pár napban sokat gondolkodtam magamról, illetve arról, hogy mihez kezdjek, ha mégsem jutok tovább. Az első ötletem az volt, hogy kimegyek énekelni egy óceánjáró hajóra” – kezdi az énekesnő, aki azt mondja, a maga huszonöt évével már kinőtt a tündérmesékből.

Krasznai Tünde: „A barátaim voltak a pszichológusaim

„Megvívtuk a harcainkat édesanyámmal”

Tünde már az általános iskolás kórusban töltött évei alatt rádöbbent, hogy a zene az ő útja. Az eredményei miatt kapott is szép számmal igazgatói dicséretet, legalább annyit, mint ahány intőt… „Az érem egyik oldala az udvaron és a mosdóban való dohányzás volt, a másik pedig a versenyek és a kórus. Nem voltam mintagyerek, mivel elég szenvedélyes típus vagyok, így nagyon korán elég sok mindenre kíváncsi voltam. Emiatt persze voltak zűrös időszakaim – mint mindenki másnak -, megvívtuk a harcainkat édesanyámmal, de pár éve már nagyon jól megvagyunk” – folytatja. Időközben azt is elárulja, hogy a baráti kapcsolataiban sohasem a mennyiségre, hanem a minőségre ment, ergo egy kezén meg tudja számolni, hány olyan személy veszi körül, akikre mindig számíthat. Például akkor is, ha mélyponton van – mint az idő tájt, amikor kiszállt a pornóiparból.Az azt követő időszak volt nehéz, amíg lelkileg talpra álltam. Sohasem hittem abban, hogy egy problémát gyógyszerek vagy szakemberek fognak tudni megoldani, épp ezért nem is folyamodtam ilyen jellegű segítséghez. A barátaim voltak a pszichológusaim, ők segítettek, és tudom, hogy nem tették volna, ha azt gondolják, hogy reménytelen eset vagyok.”

Habár a biztos pontot jelentő családtagok, és a szerető barátok ott vannak a mindennapjaiban, egy félhang (azaz egy férfi) még hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a dallam – ezt azonban Tünde egyelőre nem akarja. „Most abszolúte a karrieremre koncentrálok. Tudom, hogyha szerelmes lennék, az elvonná a figyelmemet, és ezt nem engedhetem meg. Most nem!”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top