Sztárok

Kiderült, mi vár Vilmos hercegre

Vilmos herceg könyvet ír, kétszeres édesapa lesz, és tovább jótékonykodik – feltéve, hogy hihetünk az asztrológusoknak.

A People magazin felkért egy asztrológust, hogy a csillagok állásából ugyan olvassa már ki, mi vár a harminckettedik születésnapját a hétvégén ünneplő Vilmos hercegre a következő évben. Az eredmény: könyvírás, újabb gyerek és jótékonykodás minden mennyiségben.

Könyv-deal

Azzal a tudattal felnőni, hogy az ember egy királyi család gyermeke – hát, biztos menő érzés, de van egy sejtésem, hogy amennyi előnye, annyi hátránya is van a dolognak. Az asztrológus szerint Vilmos 2014-ben egy kötetben osztja majd meg az emberekkel, hogy mégis milyen volt az elmúlt harminckét év a királyi család tagjaként. Mi megvennénk, az tuti.

Bébibumm

Ha annyi tízezresem lenne, ahányszor gyereket beszéltek Katalin hercegné hasába, akkor már rég Hawaiin ülnék a tengerparti villámban. Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne olvasnánk valahol, hogy bizony ÁLLÍTÓLAG (jól értesült bennfentesek szerint) ismét anya lesz, csak titokban akarják tartani, ameddig csak lehet. Ha minden pletyka igaz lenne, akkor Katalin mostanra legalább 15 gyerekkel lenne egyszerre várandós. A szakértő szerint azonban Katalin hercegné még idén biztosan teherbe esik.

Jótékonyság a legmagasabb szinteken

Vilmos és Katalin gyakorta állnak a jó ügy mellé, legyen szó akár emberekről, akár – mondjuk – állatokról. Az asztrológus úgy véli, idézem: “akárcsak az édesanyja, Diana, ő is aktívan ki fogja venni a részét az emberi jogi ügyekkel kapcsolatosan – még intenzívebben, mint most”. Hát, úgy legyen!

A királyi párról készített képgalériánkat itt végiglapozhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top