Sztárok

Vége: magyar sztárok, akik idén összetörték a szívünket

Bár esküvőből és gyermekáldásból jócskán kijutott 2014-re, sajnos szakításból és válásból sem volt hiány a sztároknál.

Liptai Claudia

A TV2 műsorvezetőjének nagyon ígéretesen indult szerelme a szombathelyi színésszel, Horváth Ákossal. Claudia a kapcsolatukat a Facebookon jelentette be egy bensőséges fotóval. A pár viszonya augusztus végén vált hivatalossá, ám novemberben már nem voltak együtt. A tévés a szakítást követően nem nyilatkozott magánéletéről, a szétváláshoz vélhetően a köztük lévő távolság vezetett, a férfit ugyanis a vidéki városhoz kötötte a munkája, Claudiát pedig Budapesthez. Úgy tűnik, ezt a távolságot a szerelem sem tudta áthidalni.

Dobó Kata

Gulyás Levente és Dobó Kata hat év együttélés után szakítottak. Bár az elválás még nagyon friss, novemberben hozták nyilvánosságra, Kata nem omlott össze, erről pedig egy Facebook-posztjában számolt be.

Debreczeni Zita

A fotós-modell nem szívesen enged betekintést a magánéletébe, ám amikor véget ért kapcsolata a szerelmével, nem tudta titokban tartani. Debreczeni Zita két évig volt együtt a férfival, közös kutyát is örökbe fogadtak. Ám ez sem volt elég ahhoz, hogy a problémákon túllépjenek, ezért szeptemberben úgy döntöttek, külön folytatják tovább.

Vége: magyar sztárok, akik idén összetörték a szívünket

Varga Viktor és Cinthya Dictator

Varga Viktor és Cinthya Dictator szerelmét az egész ország a tévéképernyő előtt követhette végig, hiszen az Édes élet című műsorban vállalták, hogy közös otthonukba beköltözzön a kamera. A köztük lévő sok feszültség a képernyőn is átjött, azonban az sem volt kérdéses, hogy a két rendkívül extravagáns személyiség tökéletesen érti és kiegészíti egymás. Így pedig okozott némi meglepetést, amikor szeptemberben bejelentették: vége. Két évet éltek együtt, az utolsó szót pedig a lány mondta ki, és döntését azzal indokolta, Viktor már nem ugyanaz a férfi, akibe évekkel ezelőtt beleszeretett. Azonban azt mindketten, több interjúban is elismerték, szerelmük akkora volt, hogy nem zárják ki, hogy a jövőben ismét egymásra találjanak.

Berki Krisztián és Hódi Pamela

Az Édes élet másik legendás sztárpárját, Berki Krisztiánt és Hódi Pamelát sem kerülte el a magyar hírességek körében végigsöprő szakítási hullám. Bár hónapokon keresztül próbálták megmenteni a kapcsolatukat, szeptemberben rájöttek, ezt nem tudják tovább erőltetni. Meglepő módon Berki és Pamela, bár mindketten heves vérmérsékletűek, nagyon felelősségteljesen intézték az elválást, tekintettel egyéves kislányukra, Natasa Zselykére. Berki, aki jelenleg Costa Ricán forgatja az Éden Hotelt, szinte minden nap beszél a kislánnyal és így Pamelával is.

Vége: magyar sztárok, akik idén összetörték a szívünket

Demcsák Zsuzsa

A TV2 műsorvezetője nagyon nehéz időszakon van túl. Demcsák Zsuzsának nem sikerült csendben elválnia férjétől. “Ha én tönkremegyek ebben a házasságban, akkor a gyermekeim is, és nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust” – mondta el Zsuzsa a Frizbiben.

Czippán Anett

Úgy tűnik, a TV2 berkeiben 2014 a válásokról szólt. Czippán Anett augusztusban hozta nyilvánosságra, hogy válik férjétől, akivel akkor már fél éve külön éltek. Anett öt évig volt együtt Rendes Zoltánnal, egy közös gyermekük született. A műsorvezető elárulta, azért döntöttek a szakítás mellett, mert bár kapcsolatuk lángoló, nagy szerelemnek indult, egy éve valami elromlott köztük és eltávolodtak egymástól.

Vége: magyar sztárok, akik idén összetörték a szívünket

Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Az év legmegdöbbentőbb szakítása szintén egy TV2-s műsorvezetőhöz köthető. Az egész ország meglepődött, amikor Tatár Csilla és Gönczi Gábor bejelentették, véget ért kilencéves kapcsolatuk, melyből hét évet házasságban éltek le. A pár korábban túlélt egy kapcsolati válságot, most azonban már nem sikerült megmenteniük szerelmüket. Végül egy, a Storynak adott interjúból kiderült, a válás valódi oka az volt, hogy nem született közös gyerekük. Csilla és Gábor nem haragban mondtak búcsút egymásnak, mérlegelték a helyzetüket, és különválásukkal új lehetőséget akarnak adni a másiknak.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top