Sztárok

VV Zsófi új életet kezdett a szakítás után

VV Zsófi magánéletében és karrierjében is nagy változások történtek. Az egykori villalakó szakított szerelmével, Aurelióval, jövőjét pedig külföldön képzeli el.

Tiszta lappal indul neki a jövőnek VV Zsófi. A fiatal lány, akit a Való Világ hatodik szériájából ismerhetnek a nézők, elvégzett egy különleges képzést, amivel olyan szakma került a kezébe, amivel külföldön is érvényesülhet. VV Zsófi ugyanis krupié lett. “Két hónapja kezdtem el egy krupiétanfolyamot, amit néhány napja végeztem el és azóta dolgozom. Szeretnék minél több szakmai tapasztalatot szerezni, és azzal majd esetleg külföldre vagy egy hajóra mennék dolgozni” – mesélte lelkesen Aurelio egykori szerelme az RTL 8.08 című műsorában.

VV Zsófi azonban azt is hozzátette, csak abban az esetben költözik külföldre, ha úgy érzi, nincsen olyan dolog, ami Magyarországon tartaná. “Egy-két évig még mindenképp itthon szeretnék maradni, és azt, hogy ez után vállalok-e külföldön munkát, csak akkor veszem majd tervbe, ha akkor nincs stabil kapcsolatom” jelentette ki VV Zsófi, aki három hete szakított villabeli szerelmével, Aurelióval.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top