nlc.hu
Sztárok
Olvasd el Hosszú Katinka üzenetét, és te is romantikus hangulatba jössz

Olvasd el Hosszú Katinka üzenetét, és te is romantikus hangulatba jössz

Hosszú Katinka házassága külső szemlélőknek is csupa romantika, pedig nem viszi túlzásba a magánéleti posztokat. Legutóbb egy egyszerű közös képhez sem írt semmi különöset, de mégis bármelyik szerelmes szívesen hallaná ezt a vallomást.

Hosszú Katinka nem az az ember, aki kiteszi a kirakatba a magánéletét, de a férjével készült képeihez ő sem tudja megállni, hogy valami kedveset írjon.

A legfrissebb fotóhoz Hosszú Katinka egy egyszerű, de annál romantikusabb üzenetet posztolt: “Sokszor nem az a fontos, hogy mit csinálsz és hol, hanem az, hogy kivel! #IronLady”

Sokszor nem az a fontos, hogy mit csinálsz és hol, hanem az, hogy kivel! #IronLady Many times it is more important who you are with rather than what you are doing and where! #IronLady

Posted by Katinka Hosszu on 2015. július 20.

Hosszú Katinka és a férje, Shane Tusup időről időre betekintést engednek a magánéletükbe, áprilisban például egy tetoválással.

Shane, aki nemcsak a férje, de Hosszú Katinka edzője is, az Iron Lady feliratot és a felesége arcképét varratta magára. Mindennek pedig különleges jelentősége van a pár életében.

Iron Lady Definíció (főnév): egy becenév, amit gyakran használnak egy erős akaratú, céltudatos női vezéregyéniség…

Posted by Katinka Hosszu on 2015. április 12.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top