Sztárok

Friderikusz Sándor döntéshelyzetbe került

Friderikusz Sándor kezében van a döntés, hogy adásba kerüljön-e az Árpa Attilával készült, csonkára sikerült műsora. Több szempontot is mérlegelnie kell.

Az Összezárva Friderikusszal következő szereplője Árpa Attila lett volna, de mint mi is megírtuk, Árpa Attila és a házigazda nem jöttek ki jól egymással, és Árpa Attila 10 óra forgatás után elhagyta a stúdiót. Még nem tudni, hogy a csonkára sikerült adás látható lesz-e vasárnap este, ez pedig komoly fejtörést okoz a stábnak. “Egy negyedórás részt már megvágtak belőle, és a promója is kész van, mégis kétséges az interjú sorsa. Szerdáig dönteniük kell az illetékeseknek, mert ha mégsem vetítik le, akkor a legutóbb felvett, Gregor Bernadettel készült részt kell gyorsan megvágni. Ráadásul Friderikusz Sándornak ilyen esetekben is komoly beleszólása van a döntésbe, és őt ismerve valószínűleg foggal-körömmel harcolni fog, hogy a fiaskó ne kerüljön képernyőre” – mondta a Borsnak egy, a produkcióhoz közeli stábtag.

Friderikusz Sándor döntéshelyzetbe került

Ha ez a rész kimarad, a műsor producerének, Hajdú Péternek újabb adást kell majd leforgatnia. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az Árpa Attila távozása miatti sajtóvisszhang felcsigázta az érdeklődést, vagyis sokan várják, hogy megnézhessék a két sztár afférját. “Úgy készülünk, hogy Árpa Attila vendégeskedése adásba kerülhessen a héten” – mondta szűkszavúan Hadú Péter. Ebbe viszont Friderikusz Sándornak is van beleszólása, akit szintén szeretett volna megkérdezni a lap, de nem érték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top