nlc.hu
Sztárok
Lagzi Lajcsi hamarosan újra elhagyja az országot

Lagzi Lajcsi hamarosan újra elhagyja az országot

Bár hazajött Mexikóból, de saját bevallása szerint nem valószínű, hogy sokáig az országban marad Lagzi Lajcsi. Azt viszont leszögezte, ő nem menekül.

Lagzi Lajcsi nem biztos benne, hogy van maradása azon a helyen, ahol meghurcolták őt és a családját. “Nem maradok sokáig az országban. El kell néhány dolgot intéznem, és indulok vissza, már van újabb repülőjegy-foglalásom Dél-Amerikába. Egyet azonban leszögezek, én nem bujkálok. Először tisztázom magam, aztán meglátom, hogy veszem-e a kalapomat” – mondta el a Blikknek a Mexikóból nemrég hazatérő Lagzi Lajcsi.

A család boldogasszonypusztai fészkét 2,6 mil­liárd forintért árulja külföldön, de a többi ingatlanját is pénzzé tenné. “A birtokot valóban hirdetjük, inkább egy 4-5 szobás házat szeretnénk, valamint egy külföldi rezidenciát – vallott terveiről Galambos. – A helyszín attól függ, a gyerekek melyik országban szeretnének továbbtanulni. Mind ezt tervezik, úgyhogy 2-3 év múlva már esedékes a költözés” – mondta el Lagzi Lajcsi, akinek egy szállodalánc is érdeklődik a birtoka után.

Lagzi Lajcsi hamarosan újra elhagyja az országot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top