Sztárok

Ki nem találod, mi a baj Kiss Ádám limonádéjával

Valami nagyon furcsa dolog szerepel azon a blokkon, amit Kiss Ádám kapott az esti iszogatás után. Vigyázat! A cikk nagy mennyiségben tartalmaz limonádét!

Ahhoz már hozzászoktunk itt, Magyarországon, hogy egy-egy étteremben csillagászati összegek szerepelnek a számla végén, az a felirat azonban, ami Kiss Ádám blokkján szerepel, valóban meglepő és mulatságos.

A népszerű humorista nem nagyon rúgott ki a hámból ezen az estén, ugyanis csak limonádét ivott, viszont a kis papír tanúsága szerint bizony különös kérése is volt. Ez áll ugyanis a cetlin: “Limondé – limonádé ízűt szeretne.” Kiss Ádám kérése egyébként annyira nem is tűnik különlegesnek, hiszen valóban mindenféle ízű pincspancsot felszolgálnak limonádéként, de az mégis csak tragikus, hogy külön kell jelezni, ha valaki szeretné, ha limonádéízű lenne a limonádéja, nem? Az év legnépszerűbb humoristája közösségi oldalán meg is osztotta ezt a nem mindennapi blokkot.

A fénykép alatt pedig hosszú tudományos eszmecsere indult a limonádé mibenlétéről. “Még jó, hogy nem kérted igazi citromból! Na az már igazán pofátlanság lett volna!” – írta az egyik kommentelő. “Ezért a múltkor engem is kinéztek… Mert nem trendi, ha nincs benne valami színes lónyál, amitől elmegy a citromos íz… De minek iszik limonádét, aki nem bírja?” – vetette oda egy másik. A egyik rajongó pedig saját kívánság fogalmazta meg inkább: “Egy ötös földrajzérettségit szeretnék… De földrajzból.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top