nlc.hu
Sztárok
Bereczki Zoltán új vállalkozása kis híján tönkrement

Bereczki Zoltán új vállalkozása kis híján tönkrement

A befutott musicalszínész fenekestül forgatta fel korábbi életét, amikor elvált Szinetár Dórától, ám sokáig kétséges volt, sikeres lesz-e új vállalkozása.

Bereczki Zoltán a Borsnak mesélt arról, hogy több mint tíz év után nem vonzotta már úgy a musical, mint korábban. “Úgy éreztem, nem mehetek tovább azon az úton, amin elindultam” –  fogalmazott.

Menedzserével két éve közös produkciós céget alapítottak, minden megtakarításukat erre fordították. “Szó szerint semmink sem maradt, voltak hónapok, amikor a sárga csekkek sorban álltak az asztalon, és arra vártak, hogy épp melyiket tudjuk befizetni. Komolyan nehéz időszak volt az. Nem szégyen, hogy a szüleink adtak kölcsön” –  mesélt a színész.

???? #lepkegyűjtő #alepkegyűjtő #centrálszínház #freddietégedvár

A post shared by Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) on

Mára a kemény munka meghozta gyümölcsét. Márciusban huszonegy telt házas előadásuk van, Zoltánnak pedig arra is lesz ideje, hogy a hó végén Los Angelesbe utazzon, új dalokon dolgozni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top