nlc.hu
Sztárok
Tina olyat vágott Emilióra, csoda, hogy annak nem repedt be az orra

Tina olyat vágott Emilióra, csoda, hogy annak nem repedt be az orra

Egyszerűen nincs az övékénél szórakoztatóbb család. Jellinek Tina a hideg vizes öntéseket, locsolásokat bosszulta meg Emilión, és elég jól sikerült a menet.

Szerepelhet bárki a Édes életben, de a Jellinek család viszi a prímet, ugyanis mindent, de tényleg mindent bevállalnak. A kamera éppen azt vette, hogy Emilio reggel belenéz a tükörbe, és volt is min meglepődnie, mivel az arca tele volt festve. Így: 

Na persze ehhez képest még jobb, ahogy kommentálja az esetet. “Ez hülye. Úristen. Mit csinált? Hát úgy nézett ki a fejem, mint a Földközi-tenger. Volt azon minden. Amőba, oboa.. há’ minden volt a fejemen. Há’ mit csinált ez velem mikor én szováztam?” (szovázni = aludni – a szerk.)

Emilio itt Tina után üvölt, elég zabos, de akkor még nem tudja, hogy ha kilép a házból, akkor kap egy iszonyat nagy habostortát a képébe. Bimm!

via GIPHY

A folytatás már történelem, Emilio habos pofival üldözi a konyhai keverőtálat rohamsisaknak használó Tinát, dialógusukból kiderül, hogy reggeli szívatásával mit bosszult meg Emilión:  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top