Sztárok

Szinetár Dóra a terhességről: Fizikailag kicsit nehezebben élem meg

Már csak néhány hét van hátra Szinetár Dóra harmadik gyermekének érkezéséig. A színésznő családja igazi csapatként készül a kicsi fogadására, Dóra pedig mindent megtesz, hogy a babaszoba szépítésén túl gyermeke egészsége is biztonságban legyen.

Szinetár Dóra márciusban jelentette be, hogy 40 évesen gyermeket vár férjétől, Makranczi Zalántól. Később azt is elárulta, hogy értelemszerűen több szerepétől is meg kellett válnia emiatt, de mindegyiktől így sem kellett lemondania. A 20 éves Marci és a 10 éves Zorka is nagyon örülnek a kistestvérnek, még a volt férje, Bereczki Zoli is sok boldogságot kívánt nekik. Dóra azóta már többször megmutatta gömbölyödő pocakját, nagyon csinos kismama. 

„Marci fiamat húsz-, a kislányomat pedig harmincévesen szültem. Teljesen más most, négy évtizeddel a hátam mögött babát várni. Fizikailag kicsit nehezebben élem meg, lelkileg viszont sokkal mélyebben tudok a pici fogadására készülni. Az ember ilyenkor már egészen máshol tart fejben. Anno nem filozofáltam sokat a bennem zajló folyamatokról, de most értem, hogy mi történik velem, és megérint a dolog” – meséli a boldog kismama, akit a bébiőrök és gyerekzárak hanyagolásán kívül a várandósság ideje alatt a kismamákon elhatalmasodó vásárlási láz is elkerül. A mindig kiegyensúlyozott színésznő, férje és gyermekei inkább lélekben teremtik meg a legkisebb családtag számára ideális környezetet.

„A józan ész határain belül nagyon felkészülős, rendes lány vagyok. A babaszoba már egy hónapja készen áll, mert tudom, hogy az utolsó időszakban nem esne jól kiságyat festeni és függönyt felrakni. Az őrült vásárolgatás azonban nem jellemző rám. Gyerekruhákkal például tele a szekrény – egy kedves barátnőmtől rengeteg gyerekholmit kaptunk, és megőriztem Zorka és Marci babaruháit is. Ők egyébként iszonyú lelkesen készülnek a kis tesó érkezésére: a húsz éves fiam alig várja, hogy babázhasson, de talán Zorka a legizgatottabb. A férjem kisfia viszont abban a korban van, amikor még nehezen tud mit kezdeni a pocakommal, számára akkor lesz az egész valóságos, ha a kezébe veszi az öccsét. Klasszikusan az a család vagyunk, akik mindent együtt csinálnak, mindent megosztanak, így biztos, hogy a pici körüli teendőkből is mindenki kiveszi majd a részét” – árulta el a büszke családanya.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top