Sztárok

Ezt üzente felesége a születésnapos Chuck Norrisnak

Ma 78 éves Chuck Norris, akitől a mumus is fél, ha megy lefeküdni.

Szombaton ünnepli 78. születésnapját Chuck Norris, akit felesége, Gena azzal az üzenettel köszöntött fel, hogy a világ legjobb férjének nevezte a férfit, és azt írja, hogy férje most azt mondaná: 48 éves vagyok, 30 év tapasztalattal. 

1940. március 10-én született Carlos Ray Norris, akit ma mindenki csak Chuck Norrisként ismer. Az amerikai színész gyerekkorában közepes tanuló volt, és kifejezetten vézna, így folyamatos céltáblája volt a többi gyereknek. Szülei válása és apja alkoholizmusa sem tette könnyebbé az életét.

Aztán Chuck bevonult katonának, és a légierőnél katonai rendészként szolgálva megismerkedett a küzdősportokkal. Fekete övet szerzett a többi közt taekwondóban és karatéban is. Utóbbi sportágban világbajnok lett.

Egy harcművészeti bemutatón figyelt fel rá Bruce Lee, nem sokkal később pedig már Chuck Norris alakította Lee ellenfelét A sárkány útja című filmben. Színésziskolát végzett, 1977-ben pedig megkapta első főszerepét az Országúti bunyósban. Később több tucat filmben játszott.

Mivel egyre gyakrabban alakította ő a legyőzhetetlent, ezért rengeteg vicc született az egykori karate-világbajnokról. Ebben az angol nyelvű videóban ezekből olvas fel párat, és megemlíti, hogy az egyik kedvence az, amelyikben az arcmását akarták ráfaragnia a Rushmore-hegyre (ahol négy amerikai elnök arcmása látszik), ám nem tudták, mert a gránit nem volt elég kemény a szakállához.

Azért az sem rossz, hogy kitől fél a mumus, ha megy lefeküdni? Boldog születésnapot, Chuck Norris!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top