Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Koncz Zsuzsa titokban tartotta műtétjét

Bódi László Cipő halálakor műtötték, de nem volt hajlandó mentővel hazamenni, nehogy kitudódjon, hogy kés alá kellett feküdnie.

2018. április 15-én bemutatták Zöldi Gergely: Koncz Zsuzsa című könyvét, az életrajzi kötet oldalain számos, eddig ismeretlen történet is helyet kapott, ezek közül szemlézett a Bors.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Mint az a könyvből kiderül, Koncz Zsuzsa Cipő halálakor ágyhoz kö­tött beteg volt egy súlyos műtétet követően, amiről tudatosan nem akarta, hogy bárki is tudjon. „Felmerült, hogy mentővel hozzanak haza a bokaműtét után, de azt mondtam: jaj, csak azt ne! Nem akartam, hogy ez beszédtéma legyen. Éppen ezért borzasztóan megviselt, ahogy a sajtó állandóan napirenden tartotta a Cipővel történteket, a kórházba kerüléstől egészen az utolsó pillanatig. Szomorú volt ezt látni, ettől még jobban megrázott az egész – írja könyvében a 71 éves Koncz. – Úgy éreztem, hogy a dal, ami nálam volt – Tóth Kriszta Repülő című versére – fájdalmasan pontos. Így utólag az ember már tisztán látja, hogy Cipőt fiatal éveitől egész életében mennyire foglalkoztatta az élet kivédhetetlen múlandósága.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top