Sztárok

Hosszú szünet után visszatért a legendás rádióműsor

Két régi nagy kedvenc is újraéled rádióműsor formájában, méghozzá legendás műsorvetőkkel.

A Poptarisznya című műsorán generációk nőttek fel annak 23 esztendeje alatt.  B. Tóth László népszerű műsora 1982-ben a Petőfi rádión indult a legendás műsor hosszú szünet után most  a Retro rádióban tért vissza, ám egy kicsit más formában, mint ahogy azt az ősrajongók megszokhatták. Míg korábban ez a műsor volt az, ahol a legfrissebb zenéket megismerhették a hallgatók, most inkább nosztalgiázhatunk vele.

Ötven év zenei kínálatából válogatok, szóval van még olyan szám, amelyet nem játszottam le – mondta B. Tóth László , aki elárulta, azért tudja még mindig ennyire élvezni a többórás vasárnapi műsort és a hét végi fellépéseit, mert ez számára nem munka. Ez szórakozás nekem, és be kell vallanom, annál nagyobb ajándék nincs számomra, mint amikor a bulikon a tizennyolc és húszéveseket látok énekelni Boney M-számokat – árulta el a Blikknek a lemezlovas, aki minden adás előtt egy bőröndbe válogatja össze azokat a felvételeket, amelyeket le szeretne játszani.

Nem csak a Poptarisznya, hanem egy másik legendás műsor is újraindul, méghozzá a Három Kívánság Dévényi Tibi bácsiival, megújult formában, rádióműsorként szintén a Retro Rádióban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top