Sztárok

Tóth Vera: „Kicsit el kell vonulnom”

Tóth Vera a közösségi oldalán üzent a rajongóknak: egy ideig nem tud színpadra lépni, súlyos betegségben szenved.

Az utóbbi időben Tóth Vera fogyása mindennapos téma volt, azonban emellett rengeteget dolgozott, egy héten többször is fellép, emellett sokat próbál. A Tóth lányok évekig egy házon osztoztak, azonban egy héttel ezelőtt Vera végleg elköltözött, méghozzá Budaörsre, egy csodaszép helyre. A sok dolog megviselte a szervezetét és a hangját, súlyos kórt diagnosztizált nála az orvosa, így most egy időre elbúcsúzott a közönségétől.

„Akármennyire is szeretném, az elkövetkezendő két-három hétben kicsit el kell vonulnom csendben szemlélni a világot, és némának kell lennem, akárhová is megyek. Ma reggel súlyos hangszálgyulladást diagnosztizált nálam a fül-orr-gégészem. Végtelenül sajnálom, de az összes koncertemet le kellett mondanunk a menedzseremmel az elkövetkezendő időszakban, hogy elkerüljük a szövődményeket és az esetleges hangszalag műtétet” – írja Tóth Vera a közösségi oldalán, valamint azt is megosztotta, hogy további vizsgálatokra van szükség.

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top