Sztárok

Luke Perry menyasszonya először szólalt meg a színész halála óta

Wendy Madison Bauer először szólalt meg Luke Perry halála óta.

52 éves korában hunyt el Luke Perry, a Beverly Hills 90210 és a Riverdale színésze, akit február 28-án délelőtt vitték kórházba agyvérzéssel Los Angeles, Sherman Oak-i otthonából. Nem tudták megmenteni, március 4-én, hétfőn reggel életét veszítette az amerikai Burbankben a kórházban.

A színész halála előtt nem sokkal  jegyezte el szerelmét, Wendy Madison Bauert, aki megtörte a csendet, és interjút adott a People magazinnal – írja a Blikk.

luke perry, menyaszony

Fotó: Getty

„Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a szeretetért és támogatásért, amit kaptam. A szívmelengető történetek, melyek Luke nagylelkűségéről és kedvességéről szólnak, vigaszt nyújtottak az elmúlt napokban. Az a 11 és fél év volt életem legboldogabb időszaka, amíg együtt voltunk, hálás vagyok, hogy vele tölthettem ezt az időt. Szeretném megköszöni a gyerekeinek, a családjának és a barátainak a szeretetüket és támogatásukat. Vigaszt találtunk egymásban és annak tudatában, hogy egy rendkívüli ember volt az életünk része. Nagyon hiányozni fogsz drágám” – mondta Luke Perry menyasszonya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top