Sztárok

Tovább bonyolódik Flipper Öcsi és állítólagos fiának ügye

Öcsi édesanyja, Katalin és unokahúga, Zsuzsa nem adja fel a reményt, hogy előkerül a rejtélyes rokonuk.

Flipper Öcsi családja tovább keresi a zenész állítólagos gyermekét, aki a temetésen is jelen volt. Egy férfi bejelentkezett a családnál, miszerint róla gondolhatták, hogy ő az eltitkolt fiú – írja a Blikk.

„Bár úgy lenne, hogy ő az apám, de sajnos csak a halála előtti években ismertem meg Öcsit. Jóbarátok lettünk, és ő is csodálkozott, mennyire hasonlítunk egymásra, gyakran egyforma ruhába is öltöztünk. Többször járt nálam Szentlőrincen, jókat ettünk, ittunk, énekelgettünk. Nagyon szerettem, ezért is mentem el a temetésére a családommal… Kívánom a családnak, hogy kerüljön elő az eltitkolt fiú, viszont azt nem szeretném, ha rólam hinnék ezt” – mondta az 50 éves férfi.

Fotó: smagpix

„Öcsi feltételezett fia most lehet nagyjából 30 éves, a nagymamája és az édesapja temetésén is ott volt. Több családtag mindkétszer látta a presszóban a szertartás után, ez a férfi viszont előtte járt ott. Akit mi keresünk, fiatalabb, 18-20 éves lehetett akkor, a testvérei még gyerekek” – mondta Flipper Öcsi unokahúga. 

A család eltökélt, és bízik abban, hogy meglesz a titokzatos gyermek.

„Saját szememmel láttam a francia rendszámú autót a kajászói temetőben, és hallgattam Öcsitől a francia lányhoz írt szerelmes dalát. De jólesik, hogy jelentkezett a fiam egy régi barátja, aki énekli a dalait és szerette őt, amiért hálás vagyok neki” – mondta Flipper Öcsi édesanyja.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top