Sztárok

Várkonyi Andrea nem akar mindenáron szerelmet

A műsorvezető egy csajos beszélgetős műsorral tért vissza a képernyőre.

Egy év kihagyás után visszatért a tévéképernyőre Várkonyi Andrea. A műsorvezető egy új beszélgetős műsor, a Női titkok házigazdája lett a LifeTv-n. Várkonyi Andrea a visszatérés kapcsán a Blikknek nyilatkozott, és azt mondta, imádja a televíziózást és az új műsort, de nem omlik össze, ha nem lehet szem előtt. A műsorvezető elárulta, hogy családja is örült a visszatérésének. 

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea élete sokat változott, amióta szakított Bochkor Gáborral. A tévézés mellett tanul, és már pszichológusként is rendel. A szakítás óta ugyanakkor egyedül van, de ezzel nincs különösebb gondja.

„Ahhoz már öreg vagyok, hogy csak úgy ellegyek egy férfi mellett, másra pedig nincs igazán időm. Nem akarok félmegoldást, nem akarok mindenáron szerelmet, kapcsolatot. Majd eljön annak is az ideje. Amúgy is, így most teljes az életem” – mondta Várkonyi Andrea, megjegyezve, hogy az ő élete sem tökéletes, neki is vannak rosszabb napjai, gondjai. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top