Sztárok

Curtist a leszokás óta is kínálták droggal

A rapper őszintén vallott a drogokról, és arról, milyen sokat segített neki a leszokásban az apaság.

Leszokása után is kínálták kábítószerrel Curtist. A rapper a Sony Max műsorában, Lakástalkshow-ban beszélt erről. A fiatal apukáról tavaly derült ki, hogy drogfüggő, januárban bevonult egy elvonóra, ahol sikerült lejönnie a szerekről. A sikeres kezelések mellett az is közre játszott a gyógyulásában, hogy megtudta kisfia fog születni.

„Nagyon nagy erőt adott, sokat tudtam abból meríteni, hogy jön a baba. Szerintem akiben van egy pici férfi-DNS, az azért kapcsol, hogy: haver, most már szedd össze magad, gyereked lesz, felelősséggel tartozol valaki iránt! Engem a gyerekem megmentett ettől az egésztől” – idéz az interjúból a Blikk.

Fotó: Curtis/Facebook

Hogy ellen tudjon állni a folyamatos kísértéseknek, Curtis a mai napig jár kezelésekre. „Heti három kezelés, ahova most is járok – mondta Curtis –, pedig már nem kell, de megszoktam, meg tök jó valakivel beszélgetni ezekről a dolgokról, hiszen most is érnek impulzusok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top