Sztárok

Adam Sandler bűnrossz filmmel akar bosszút állni az elmaradt Oscar-jelölésért

A színész a kritikusok szerint élete legjobb alakítását nyújtotta a Csiszolatlan gyémánt című thrillerben, mégsem került be az aranyszobrocska várományosai közé.

Adam Sandler decemberben azt mondta a legendás rádiós műsorvezető, Howard Stern műsorában, hogy ha idén nem jelölik Oscar-díjra, csinál egy minősíthetetlenül rossz filmet büntetésként – írja a 24.hu.

Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images / AFP

„Ha nem jelölnek, kurvára ki fogok jönni egy filmmel, ami olyan rossz lesz, hogy megemlegetitek. Ezzel fogom rávenni őket, hogy jelöljenek” – mondta a műsorban.

A fenyegetőzés haszontalan volt: ugyan a kritikusok szerint Sandler élete legjobb alakítását nyújtotta a Csiszolatlan gyémántok (Uncut Gems) című thrillerben, a filmakadémia hétfői bejelentése szerint mégsem jelölték az aranyszobrocskára, úgyhogy most retteghetünk, nehogy előálljon egy Jack & Jill-hez hasonló borzalommal.

A színész a Twitteren egyébként csak annyit fűzött hozzá ahhoz, hogy nem jelölték, hogy így legalább nem kell öltönyt húznia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top