Sztárok

Koronavírus: Schmuck Andor még a lottót is kitölti az idősebbek helyett

Schmuck Andor telefonhívásokkal enyhítené az idősek magányát.

Schmuck Andor nemrég feleségül vette szerelmét, Esztert, majd pár héttel ezelőtt kiderült, hogy úton van a trónörökös. Ezekben az időkben számukra még fontosabb, hogy mindenki maradjon otthon, még véletlenül se kapja el a koronavírust a várandós Eszter. Ezért Schmuck Andor számos lehetőséget kitalált, amivel segít az idősebbeknek és a betegeknek. A legújabb felajánlása szerint a lottónyereményt elosztja a követői között, illetve létrehozott egy csoportot, ahol a magányos emberek beszélgethetnek egymással különböző témákban. 

„Tisztelt szépkorúak! A már meghirdetett segítő vásárlási akciónkon túl, Új kezdeményezésünk a “Ne menj inkább csevegj “!!!Mivel a magány is nagy ellenség a következő hetekben, ha van, kedve segíteni kérem, jelezze! Az alábbi témakörökben hozunk létre telefonos társalkodó csoportot: háziállat, kertészkedés, konyha, irodalom, zene, színház, családi esetek. Ha vállal, most még idegenekkel a megadott témakörben telefonos beszélgetést, küldje el nevét, telefonszámát, és a témakört / témakörét nekünk! Mi az összesítés után, minden témakörben az oda jelentkezőknek elküldjük a telefonszámokat és neveket, utána már csak hívni kell egymást” – írja a közösségi oldalán Schmuck Andor, hozzátéve, hogy ez nem kötelező, de valószínűleg jól esne azoknak az idős embereknek, akik kénytelenek otthon maradni.

Schmuck Andor (Fotó: Facebook)

Schmuck Andor (Fotó: Facebook)

Aktuális cikkeink a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top