Sztárok

17 éve búcsúzott a Dawson és haverok – Van olyan szereplő, akinek már 5 gyermeke van!

Ó, azok a 90-es évek, amikor a tévé előtt ültünk és bámultuk a Beverly Hills 90210 új részét, később pedig a Dawson és a haverokat sasoltuk a görkori, vagy a bringázás után, esetleg a szombati buli előtt. Megnéztük, hogy mi történt a szereplőkkel az elmúlt években.
A Dawson és a haverok szereplői 1997-ben

Összesen hat évadon keresztül ment a Dawson és a haverok sorozat, ami az Egyesült Államokban 1998 és 2003 között futott. Nálunk, valamennyivel kicsit később, 1999-ben debütált a 128 epizódos (tini) dráma. Minden osztályban voltak lányok, akik annak szurkoltak, hogy Dawson és Joey jöjjön össze, mások azért ragasztották a matricákat a padokra, hogy Joey és Pacey találjon egymásra. Persze mindkettőre volt példa. De talán ez volt az egyik olyan, fiatalabb generációnak szóló sorozat, ahol a készítők két fiatal, férfi szerelmét is bemutatta. Bár ha elrontott sorozat befejezésekről beszélünk, akkor a Dawson és a haverok erősen ott van az első tízben, mert ennyire szomorú végre senki nem számított talán a rajongók közül.

Tizenhét év telt el azóta, hogy a főszereplők végleg elbúcsúztak. Néhány életéről kicsit többet tudunk, másokról viszont csak elvétve találunk egy-két friss fotót, amelyek láttán rádöbbennünk, hogy milyen régen is voltunk kamaszok. Repüljetek vissza velünk az időben, és csekkoljátok le a galériában, hogy kivel, mi történt az elmúlt 17 évben!

Így élnek most a Dawson és a haverok szereplői
Megnézem
Összes kép (6)

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top