nlc.hu
Sztárok

Kanye West elnökválasztás

Kanye West bejelentette, indul az amerikai elnökválasztáson

Nem ez az első eset, hogy Kanye West bejelenti, elindul az amerikai elnökválasztáson. Lehet, hogy most komolyan beszél?
Kanye West

Ha azt hitted, az idei év már nem lehet furcsább, íme egy különös hír: Kanye West bejelentette, hogy elindul a 2020-as amerikai elnökválasztáson. Ezt a rapper július 4-én, a Függetlenség napján kürtölte világgá a Twitteren.

„Be kell teljesítenünk Amerika ígéretét azzal, hogy bízunk istenben, egyesítjük az álmainkat, és építjük a jövőnket. Elindulok az Egyesült Államok elnöki posztjáért”

– írta bejegyzésében Kanye West, és egy amerikai lobogóval zárta a bejelentést.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Donald Trump támogatójaként ismert West mennyire gondolta komolyan az indulást, hiszen ezt már többször ígérgette. Felesége, Kim Kardashian viszont egy amerikai zászlóval reagált West posztjára.

Még azt sem tudni, hogy a 43 éves rapper beadott-e az induláshoz szükséges hivatalos papírt, hogy a neve megjelenhessen a szavazócédulákon. Mindenesetre a független jelöltek jelentkezési határideje sok államban még nem járt le. Így akár az is lehet, hogy tényleg elindul.

(Guardian)

(Kiemelt kép: Angela Weiss / AFP)

Még több cikk az amerikai elnökválasztás indulóiról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top