nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic titka

Gabriela Spanic édesapja is rákos, újabb tragédia a Dancing with the Stars versenyzőjének családjában

Nem lehetnek könnyű napjai a Paula és Paulina sztárjának...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, alig két hete elhunyt Gabriela Spanic édesanyja, Norma Utrera. A színésznő a Dancing with the Stars szombati adása után kapta a szörnyű hírt. Spanic, bár közel állt anyjához, úgy döntött, nem utazik haza, és nem adja fel a versenyt. Pedig – amint az most a Ripost cikkéből kiderült – Gabriela lelkét egy másik szörnyű teher is nyomja: kiderült, édesapja rákbetegséggel küzd.

gabriela-spanic insta

Gabriela Spanic édesapja is nagyon beteg (Fotó: Instagram)

A férfi betegségére egy 2013-ban született spanyol nyelvű interjúból derül fény, amelyben még Gaby édesanyja vall őszinte szomorúsággal arról, hogy a férje mennyire beteg:

„A férjem, Casimiro Caracasban él, és súlyos daganatos betegséggel, rákkal küzd. Nekem vigyáznom kell az unokámra, Gabriel de Jesúsra, miközben Gaby egész nap keményen dolgozik, hogy segítsen a családon” – nyilatkozta akkor.

Édesapja állapotáról azóta nem tudni, és Spanic nem kívánt válaszolni a lap kérdésére. A Paula és Paulina sztárja élete egyik legnehezebb időszakát élheti, nemrég a műsor közben lett rosszul

További érdekességek a színésznőről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top