nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka ezért nem került karanténba

Rubint Réka elmagyarázta, miért nem került karanténba a külföldi útja után

Rubint Rékától sokan kérdezték, hogy miért nem kellett karanténba vonulnia a külföldi tábor után.

Rubint Réka a Maldív-szigeteken tartott két hetes Alakreform tábort, ahonnan a minap értek haza a résztvevők, köztük a fitneszházaspár is. Ma bejelentkezett Skype-on az RTL Klub Reggeliben is, ahol elmondta, ő nem vonult karanténba. Sokan kíváncsiak voltak, hogy rá miért nem vonatkozik a szabály, ezért tiszta vizet öntött a pohárba, és a közösségi oldalán adott magyarázatot – a fotót itt megnézheted.

„Ma reggel az RTL Reggeli vendége voltam Skype -on keresztül. Sokan kérdeztétek, hogy lehet az, hogy bemehetek az RTL stúdiójába, rám nem vonatkozik az utazást követő 10 napos hatósági karantén?! Nem, mivel tevékenységi körrel összefüggő üzleti úton voltunk, ami magában foglalja az Alakreform tábor szervezését és lebonyolítását. Ezt a reptérre való megérkezéskor egy igazolással kellett alátámasztani, s a törvény értelmében Norbi és Én karantén mentességet kapunk. Ennek ellenére itthon vagyok, mert a gyerekek nem állnak a cégemmel jogviszonyban, így ők és a táborozók azon tagjai, akik nem estek még át a koronavírus-fertőzésen, azok 10 napos hatósági karantént kapnak az országba történő belépéskor. Ezt a 10 napos karantént 2 negatív PCR-teszt tudja feloldani. Az első tesztet már a reptéren megcsináltattuk, melynek már tegnap este megérkezett az eredménye. Szerencsére mindenkinek negatív lett. 48 óra múlva kell megcsináltatni a 2. tesztet. Ha az is negatív, akkor be kell mutatni a helyi rendőrkapitányságon, és a hatóság feloldja a karantént. Röviden ennyi az utazás utáni, itthoni óvintézkedésekről” – írja a közösségi oldalán Rubint Réka.

rubint réka

Rubint Réka (Fotó: Smagpictures)

Olvasnál még Rubint Rékáról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top