nlc.hu
Sztárok

Szabó Franciska kényszerházassága

Szabó Franciska felfedte a titkát: 19 évesen férjhez adta az édesapja

Szabó Franci őszintén beszélt Kocsis Lilkónak a fiatalon kötött házasságról.

Szabó Franciska már több magánéleti titkát is felfedte az Exatlonban: beszélt az előző kapcsolatáról, az erotikus videókról, illetve viszontagságos gyerekkoráról is. Most egy újabb döbbenetes történetet osztott meg: édesapja fiatalon férjhez adta.

„Van még egy titkom, de ezzel nem szoktam nagyon dicsekedni. Engem apukám elég fiatalon férjhez adott. Úgyhogy már 19 évesen megházasodtam, az első fiúval az életemben, akivel egy komoly kapcsolatot akart apukám építeni”

– kezdte Lilkónak a nemrég sérülést szenvedett Szabó Franciska.

„18 éves koromra már volt egy távkapcsolatom egy szlovén dzsúdós fiúval. Apa szerette volna, hogy komolyra fordítsuk a kapcsolatunkat. Belül úgy éreztem, hogy ez még korai lenne, de nem igazán lázadtam még apukám ellen. Együtt készültünk a világversenyekre, de miután összeköltöztünk, annyira nem voltunk egy hullámhosszon… Akkor lett vége, amikor megnyertem az EB-t, mert éreztem, hogy addigra független lettem, és el tudtam szakadni tőle, és mostanra már nem is jelent nekem semmit, de ez is az életemhez tartozott” – részletezte a Bajnok csapat tagja.

szabó franciska

Szabó Franciska (Fotó: TV2)

Olvass még az Exatlon Hungary szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top