nlc.hu
Sztárok

Kis Grófo édesapjára emlékezik

Kis Grófo először jelentkezett be, mióta elveszítette az édesapját: ,,Az elmúlt időszak tudjátok nagyon fájdalmas volt számunkra”

Kis Grófót és családját nagyon megviselte az elmúlt két hónap.

December elején hunyt el Kis Grófo édesapja, éppen azután, hogy azt hitték, már felgyógyul a koronavírusból. A hír lesújtotta a családot, a mulatós zenész sokáig nem is beszélt róla, csak a temetés előtt pár nappal szólalt meg. Kis Grófo azóta is inaktív a közösségi oldalán, most viszont megosztott egy bejegyzést, amelyben édesapjára emlékezik.

„Elmúlt időszak, tudjátok, nagyon fájdalmas volt számunkra, és az is lesz a szívünkbe örökké, ami velünk történt, hogy az Édesapánkat elvesztettük! Édesapám arra tanított minket , hogy előre nézzünk és erősek legyünk mindig! Beigazolódott a szava amit mondott nekünk mert most így kell cselekedjünk, hogy erősnek kell legyünk! Édesapám nagyon jó kedvű ember volt és mi is ezt a jó kedvet fogjuk továbbra képviselni”

 

– írta közösségi oldalán a zenész, majd elárulta, hamarosan érkezik pár dal az édesapja emlékére.

kis grófo

Kis Grófo a családjával (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top