nlc.hu
Sztárok

Növényi Norbert kiakadt

Növényi Norbert állítja, törvénytelenül hallgatták le

Növényi Norbert teljesen kikészült a bírósági ügy miatt.

Növényi Norbertnek az utóbbi években nem csak a koronavírussal kellett megküzdenie: a birkózó lelkileg teljesen megtört amiatt, hogy a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte adócsalás miatt. A Borsnak elárulta, sosem fog tudni túllépni az ügyön, utólag is nagyon sokat gondol rá. 

„Kiderült, hogy manipulatív, törvénytelen lehallgatás volt, ennek ellenére többször is felhasználták. Nem beszélve arról, hogy amikor a bírónő nem tudott ítéletet mondani, mert eltűnt a harmadrendű vádlott, akkor egy tucatnyi újságíró füle hallatára elkezdte kiabálni, hogy: »Nincs elég bajom, nyugdíjba kell mennem, pedig ezeket ma el akartam intézni«. Ha így beszél egy bíró, akkor mégis mit lehet várni tőle?” – emlékezett vissza az olimpiai bajnok, akinek korábban az álláskeresését is akadályozta az ügy. 

„Szerintem nem szégyen a munka, ha az embernek van két keze és két lába, akkor miért ne mehetne el dolgozni? A számlákat fizetni kell. Sosem értettem, hogy miért kell másokat megszólni emiatt vagy bármi más miatt. Ha valaki valamit letesz az asztalra, azt a saját kudarcukként élik meg, ha pedig valami nem úgy jön össze, akkor kárörvendenek. Számomra csak az a fontos, hogy a hátralevő éveimet boldogan töltsem a családom körében.”

növényi norbert

Növényi Norbert (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top