nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic öt éve nem látta az apját

Gabriela Spanic öt éve nem látta az apját, most újra együtt lehetnek

Gabriela Spanic öt év után újra együtt lehet az édesapjával.

Gabriela Spanic mindig is a magyar nézők egyik kedvenc szappanopera-sztárja volt, a Dancing with the Stars alatt azonban még jobban belopta magát a szívünkbe. Mindenki, akivel együtt dolgozott, egy nagyon pozitív személyként írta le, akinek mindig volt egy-egy kedves szava a többiekhez. Gaby is megszerette az országot, még azon is elgondolkozott, hogy kicsit hosszabb ideig itt marad. Végül azonban úgy döntött, visszamegy Mexikóba. 

A világsztár a műsor alatt veszítette el az édesanyját, arról azonban nem beszélt, hogy milyen kapcsolatban áll az apjával. A legutóbbi posztjából kiderül, öt éve nem látták egymást, de most ismét együtt lehetnek.

„Régóta nem láttam apát! Megosztom ezt az emléket egy nagyszerű emberrel, egy nagyszerű apával! Nagyon sok mindenre megtanított, ha újjászületnék, megkérném Istent, hogy újra ő legyen az apám! Majdnem öt éve nem láttam. Szeretlek, apa! Boldog hétvégét! Tegnap este óta végre itt van velünk!” – írta közösségi oldalán Gabriela Spanic. 

Még több sztárhír: 

gabriela spanic

Gabriela Spanic (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top