nlc.hu
Sztárok

Till Attila egy éve leszokott a cigiről

Till Attila egy éve nem dohányzik: ,,Most szerintem ez örök szakítás”

Till Attila egyszer már leszokott, ám ez most valóban tartósnak bizonyul.

Till Attila korábban megosztotta, hogy öt éve leszokott az alkoholról, azóta egy kortyot sem fogyasztott. A műsorvezető őszinte vallomása sokakat meglepett: 15 évesen már sokat bulizott alkohol hatása alatt, ez pedig 30 éven keresztül heti szinten előfordult. Nagyjából öt évvel ezelőtt jött rá, hogy ez rossz irányba viszi, és a sok buli a családi életét is veszélyeztetheti. Most egy újabb mérföldkőről beszélt, hiszen egy éve annak, hogy leszokott a dohányzásról.

„Ma egy éve nem dohányzom! Egy szálat sem szívtam! A végén már csak elektromos volt, de aztán valahogy az is kikopott már belőlem. Egyszer már korábban leszoktam, de akkor másfél év után visszaestem. Most szerintem ez örök szakítás, nagyon ritkán jut eszembe, akkor is csak rácsodálkozom, hogy tényleg telenyomtam magam füsttel??? Filmen menő, amikor cigiznek, de az életben engem már nem vonz” – írja Tilla a közösségi oldalán.

Még több sztárhír: 

till attila

Till Attila (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top