nlc.hu
Sztárok

Hamvai PG esett ki a Totemből

Hamvai PG büszkén távozott: „Mindvégig az az ember voltam, aki vagyok”

Hamvai PG régóta sérülten versenyzik, nem akarta tovább hátráltatni a csapatot.

Hamvai PG a Totemben tért vissza a képernyőre, ám már a játék 3. napján térdfájdalmakra panaszkodott. Több versenyt is kihagyott orvosi javaslatra, ám amikor ment a többiekkel, próbált mindent megtenni, hogy előrébb végezzenek. Mivel a társai szerették, segítettek neki, ám a minap ő is rájött, hogy sérülten csak hátráltatja a többi játékost, ezért megkérte őket, hogy szavazzanak rá, amennyiben párbajra kerül sor.

Végül így történt, ő pedig Oczella Krisztinát választotta ellenfélnek, ami mondjuk eléggé meglepte a többieket. Utóbbi győzött a nyílpárbajon, ezért a népszerű DJ távozott a játékból. A beszédét megkönnyezték a társai. „Büszkén távozom. Mindvégig az az ember voltam, aki vagyok. Rettentő sok jó dolgot és hidegrázást kaptam a Zalánnak köszönhetően és annak a négy embernek köszönhetően, aki ott ül felül. Nagyon jó volt itt lenni. A legfontosabb, amit megélhettem, az a bajtársiasság. Nem lesz most egyszerű nektek négyőtöknek, mert ott egy ötödik személy köztetek, akivel ha akartok, ha nem, csapatként kell dolgoznotok” – célzott feltehetően Csősz Bogira a távozó Hamvai PG.

hamvai pg

Hamvai PG esett ki (Fotó: TV2)

Olvass még a Totemről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top