nlc.hu
Sztárok

Katherine Heigl magánélete

Katherine Heigl címlapon mutatta meg örökbefogadott gyermekeit

Az idén 43. születésnapját ünneplő Katherine Heigl igazán különleges családdal büszkélkedhet.

Katherine Heiglt a Grace klinikából ismerhettük meg, majd több romantikus vígjátékban is szerepelt (A csúf igazság, Ilyen az élet, 27 idegen igen és Szilveszter éjjel).

2006-ban ismerte meg férjét, az énekes Josh Kelley-t, akivel 2007-ben mondták ki a boldogító igent. A színésznő saját elmondása szerint akkor érzi magát a legjobban, ha vidéki birtokán lehet férjével és gyerekeivel.

Katherine Heigl akkor és most

A színésznő 1999-ben (Fotó: Getty Images/Ron Galella) és napjainkban (Fotó: Getty Images/Taylor Hill)

Nem volt egyszerű a babakérdés

A színésznő és férje sokáig próbálkoztak, hogy saját gyermekük születhessen, de háromévnyi sikertelenség után végül az örökbefogadás mellett döntöttek.

Katherine Heigl és férje nemcsak azért adoptáltak, mert nem jött össze a baba, a színésznő mindig is szeretett volna örökbe fogadni, attól függetlenül, hogy születik-e vagy sem saját gyereke, mert neki is van egy nem vér szerinti, koreai származású húga.

„Azt akartam, hogy a saját családom hasonlítson ahhoz a családhoz, amelyben felnőttem. Mivel a nővéremet Dél-Koreából fogadták örökbe a szüleim, mindig tudtam, hogy egyszer én is így fogok tenni. A férjemmel közösen döntöttük úgy, hogy mielőtt gyerekünk születne, örökbe fogadunk. Én csak anyuka akartam lenni, és mindhárom gyereket ugyanúgy szeretem, függetlenül attól, hogy kettőt nem én hoztam a világra. Attól a perctől, hogy a kezembe vettem őket, feltétel nélkül szeretem őket” – magyarázta egy interjúban Heigl.

Katherine Heigl akkor és most

Férjével 2014-ben (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

Első kislányuk, a 12 éves Naleigh 9 hónapos volt, amikor 2009-ben Koreából hazahozták. Ő egy ritka szívbetegséggel jött a világra, de egy műtét segítségével az orvosok meggyógyították. Másik kislányuk, a 8 éves Adelaide amerikai, őt 2012-ben adoptálták. 2016-ban pedig csodával határos módon Katherine Heigl teherbe esett és 2017-ben megszületett kisfiuk, Joshua.

„A várandósság teljesen váratlanul jött, de nagyon izgatott vagyok. Az egész terhesség dolog nagyon új nekem, de egy gyermek érkezése miatti izgalom korántsem az” – mesélte korábban a színésznő a People magazinnak.

A kis család pedig meseszép:

A színésznő jelenleg családjára és egészségére koncentrál, hiszen nemrég két titánlemezt ültettek a nyakába.  Ezt egy  Instagram-posztban osztotta meg rajongóival.

„Nos… most már robot vagyok! Két titánlemez foglalta el a nyakamat, és valószínűleg órákig tudnék fejen állni… Nem fogom kipróbálni egyelőre, de adjatok pár hónapot, és csak ámulni fogtok! Hálás vagyok az orvosomnak és csapatának, hogy megmentettek az elviselhetetlen fájdalomtól, és egy új, kínlódástól mentes kezdetet kaptam tőlük” – írta a poszthoz a színésznő.

Ők is adoptáltak!

 (Nyitókép: Scott Garfield/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top