nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda tárgyalásról tárgyalásra jár

Papp Gergő élő adásban kérdezett rá Zimány Lindánál, hogy bűnözőket véd-e

Zimány Linda azt mondja, a bíróságon is nagyon kedvesek vele az ügyvéd kollégák.

Zimány Linda a mai napig aktív a közösségi médiában és különféle rendezvényeken is össze lehet vele futni, de amikor éppen nem fotózáson van, ügyvédként dolgozik. A modell leginkább polgári perekben vesz részt, de ha helyettesíteni kell, akkor büntetőügyeket is vállal. Azt mondja, felismerik a bíróságon, de csakis pozitív tapasztalata van ezzel kapcsolatban.

„Nagyon kedves mindenki, főleg az ügyvéd kollégák. Az utóbbi hetekben egy-két hétben büntetőpereken is voltam – kezdte Zimány Linda, mire Papp Gergő megkérdezte, hogy bűnözőket véd-e. – Nem bűnözőket, ezek inkább ilyen gazdasági jellegű bűncselekmények” – vallotta be az ügyvéd, majd elárulta, többször előfordult már, hogy egy tárgyalás után az ügyfél felhívta az irodát és kifejezetten Lindát kérte ügyvédjének.

„Nekem ez nagyon jól esik és érdekes” – nyugtázta a modell, aki arról is beszélt, hogy most már szeretne családot alapítani, de várja az igazit. A koronavírus miatti bezárások alatt nagyon hiányzott neki valaki, akihez hazamehet, így még jobban felerősödött benne ez az érzés. 

zimány linda és papp gergő

Zimány Lindánál rákérdezett Papp Gergő (Fotó: RTL)

További sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top