nlc.hu
Sztárok

Kal Penn coming outja

Coming outolt Kal Penn, a Dr. House színésze

„Sosem titkoltam a dolgot azok előtt, akikkel személyesen találkoztam” – mondta Penn.

A Dr. House színésze, Kal Penn őszintén bevallotta másságát, és azt is elárulta, nemrégiben eljegyezte párját, Josht, akivel már 11 éve vannak együtt – írja a Tények.hu.

A sztár könyve, a „You Can’t Be Serious” kedden jelenik majd meg, ebben pedig lerántja a leplet karrierjéről és magánéletéről is egyaránt.

Bevallotta másságát Kal Penn, a Dr. House színésze

Ilya S. Savenok / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

A könyv kéziratát elküldte szintén színész barátainak, köztük a Brooklyn Nine-Nine sztárjának, Andy Sambergnek, aki elismerő szavakkal írt ajánlást a borító hátuljára, és mindenkinek jó szívvel ajánlja Penn írását.

„Sosem titkoltam a dolgot azok előtt, akikkel személyesen találkoztam. Legyen csak szó olyasvalakiről, akivel egy bárban találkoztam, Josh és én nyíltan vállaljuk ezt. Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom mindezt az olvasókkal. De Josh, a párom, a szüleim és a bátyám, a négy olyan személy, akikhez legközelebb állok a családban, meglehetősen csendesek. Ők nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és inkább távol maradnak a rivaldafénytől” – mondta Penn.

Sztárok, akik nemrég coming outoltak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top