nlc.hu
Sztárok

Teltházas koncerten kérte meg zenésztársa kezét

Telt házas koncerten kérte meg zenésztársa kezét Dánielfy Gergő zenekarának tagja

Egyértelmű volt a válasz.

Vasárnap este telt ház előtt lépett színpadra az idén négyéves Dánielfy Gergő és az Utazók. Azonban nem csak ezért volt emlékezetes az este az ott lévők számára, hanem a különleges koncertet egy nem várt lánykérés koronázta meg. Csikós Nándor, a zenekar billentyűse és Frank Noémi, a produkció egyik vokalistája egy párt alkotnak már évek óta, így Nándi titokban kitervelte és megszervezte Noémi tudta nélkül az akciót, hogy az amúgy is romantikus estén fogja megkérni barátnője és egyben zenésztársa kezét.

koncert lánykérés

Fotó: Nagy Attila / Müpa

A fiatal vőlegénynek nem véletlenül esett a választása erre az eseményre, hiszen több szálon is kapcsolódnak párjával a helyszínhez. „Noémivel zenészként mindkettőnk számára egyértelművé vált már kicsi korunktól fogva, hogy a Müpa bármelyik színpadán állni megtiszteltetés és egy beteljesült álom lenne. Amikor megtudtuk, hogy fellépünk március 6-án a Fesztivál Színházban, nagyon bezsongtunk. Egyébként Noémi építészmérnök és ez a kedvenc épülete, így adta magát a dolog, de szerintem ő azért meglepődött, mikor megfordult. Mindenesetre nagy kő esett le a szívemről, amikor igent mondott” – árulta el nekünk Csikós Nándor, a friss vőlegény.

Az estén ott voltak a családtagok, barátok is egy sorban, akiknek nagy része szintén nem tudott előre a lánykérésről. „Két ízben is iszonyú hálás vagyok a csapatnak. Egyrészt a közös zenélésért, ami életem eddigi legnagyobb koncertélménye volt, egy olyan helyen, ahova valószínűleg sose jutottam volna el az Utazók nélkül. Másrészt a lánykérésért, ami, ahogy hallottam, erősen csapatmunka volt. Nekem és a harmadik sorban ülő Csikós-Frank konglomerációnak tuti felejthetetlen volt a tegnap esti koncert” – tette hozzá nevetve az ifjú menyasszony, Frank Noémi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top