Sztárok

Dánielfy Gergő már tudja, mit csinál az X-faktor után

A fiatal énekes őszintén beszélt arról, hogyan élte meg az X-faktor második élő adásának izgalmait, és mesélt a jövőbeli terveiről is.

Dánielfy Gergő, az X-faktor fiatal énekese szombat este Vince Alizzal párbajozott a tehetségkutató második adásában. A párbajt követően a nézők Aliznak szavaztak bizalmat, Gergő pedig távozni kényszerült. Azt mondja, nagyon rossz érzés volt, mikor egyre kevesebben lettek a színpadon, de nagyon örül annak, hogy a barátai továbbjutottak.

Beszélt arról is, hogy szerinte miért éppen ő esett ki: “Talán jobban kellett volna énekelnem a párbajdalban” – mondta, majd hozzátette, az X-faktor után most az a legfontosabb feladata, hogy visszacsöppenjen a normális, valós életébe, ahol ő egy normális tanuló diák. “Tanulni kell a törianyagot és a matekanyagot, de emellett dalokat kell írnom, építkeznem kell, hogy megtudjam, ki is az Dánielfy Gergely.”

 Olvass még többet az X-faktorról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top