nlc.hu
Sztárok

Külföldön éri utol a vég Korda Györgyöt

Megjósolták Korda György halálát, de ő kicselezné a végzetét

Kijátssza a jövendölést az előadó.

Érdekes interjút adott a Borsnak Korda György. Az énekes arról mesélt, évekkel ezelőtt találkozott valakivel, aki megmondta neki, hol fog meghalni és arra is fény derült, ki az Őrangyala. 

korda Gyuri

Korda György

Az énekes miután megtudta a halála helyszínét, úgy döntött, messziről elkerüli azt a helyet, kicselezve ezzel a végzetet. „Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek a sorsa előre megvan írva. Egyszer valaki írt nekem egy dalt erről, az volt a címe, hogy: Valahol minden meg van írva egy végtelen papírra. Ebben én is hiszek” – mondta a napilapnak Gyuri bácsi. 

„Tizenegy néhány éve, amikor még uszodába jártam és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem és elmondta, ő a világ Spiritiszta Szövetségnek az elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára. Meghívtam egy kávéra a szállodánkba és elárulta nekem, látja az aurámat, illetve, hogy van egy védőangyalom” – mesélte az énekes. Ezt követően elmagyarázta azt is, hogy a hölgy egy másik alacsonyabb hölgyet látott védőangyalaként, aki a rokona volt. A sztárnak egyébként valóban volt egy nénikéje, akivel rendkívül közeli kapcsolatuk volt, így biztos benne, hogy ő lehet az, aki most is vigyáz rá. 

Ezt követően Gyuri bácsi a jövőjéről kérdezte az idegent. „Megkérdeztem tőle, látja-e, meddig fogok élni, mire azt felelte: Csak annyit mondok, hogy nem Magyarországon fogja befejezni az életét. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat és soha többé nem utazok külföldre” – jelentette ki. 

A magyarok egyik leghíresebb énekese nem marad ki semmiből a döntése miatt, ugyanis feleségével, Balázs Klárival a nyolcvanas években beutazták a világot. „Harmincötször voltam az USA-ban, negyvenszer Kanadában, tízszer Ausztráliában, és mindenfelé egész Európában” – mondta a zenész legenda. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top